Home 
Geschiedenis TL 
Werking TL 
Producten 
Besparing 
Subsidie 
Montage 
Downloads 
Links 
Contact 

 

 

 2011 van Wissen Electronics B.V.

 

 

 

 

Producten

 

Power Reductor 2000

De PR-2000 bestaat uit een set van twee adapters welke aan beide uiteinden van de tl-buis geplaatst worden. Deze set is universeel en kan als zodanig zowel worden toegepast bij armaturen van 120 als van 150cm. Tevens wordt bij deze set een overbrugger geleverd, welke in de plaats komt van de originele starter.

bekijk hier de montagehandleiding

 

Power Reductor 3000

De PR-3000 is opgebouwd als 'insteekarmatuur'. De PR-3000 wordt in de originele buisvoetjes gedraaid alsof men een tl-buis in het armatuur plaatst (de uiteinden van de PR-3000 komen namelijk overeen met de aansluitingen van een conventionele TL-D buis). Tevens wordt bij deze set een overbrugger geleverd, welke in de plaats komt van de originele starter.

Zowel de originele tl-buis alsmede de originele starter dienen uit het conventionele tl-armatuur verwijderd te worden, waarna de PR-3000 inclusief bijbehorende overbrugger in het armatuur gemonteerd kan worden.

De PR-3000 is zowel leverbaar voor armaturen van 120cm als voor armaturen van 150cm lang.

bekijk hier de montagehandleiding

 

 

 

Onze Power Reductors voldoen aan alle eisen die daar mogelijkerwijs aan gesteld mogen worden. Gedurende het productieproces vinden er meerdere tussentijdse controles plaats op de juiste werking. Na een gedegen individuele eindcontrole, wordt een bepaald percentage van de productie additioneel onderworpen aan een uitgebreide duurtest. Door deze intensieve vorm van beproeving, is het uitvalpercentage van de Power Reductor in de praktijk vrijwel nihil. Mocht dit onverhoopt toch het geval zijn, dan bent u als eindgebruiker verzekerd van een onvoorwaardelijke omruilgarantie gedurende een periode van 24 maanden na aanschaf.

 

 

 

naar boven ^